Уестбрук за Къри: Кой е той? (видео)

ik9v06qqhh9yzhkkkdw9

Редовният сезон в NBA е към края си, а с това наближава и финала на една от най-оспорваните надпревари за приза „Най-полезен играч“ (MVP) в последните няколко години. Сред претендентите са Ръсел Уестбрук, Джеймс Хардън, Кауай Ленърд и ЛеБрон Джеймс. По последни данни от проучване сред медиите, но не всички, имащи право на глас, гардът на Хюстън Рокетс има солидна преднина.

Междувременно миналогодишният MVP на редовния сезон Стеф Къри също заложи на Хардън. Но с уточнението, че няма голяма разлика в приноса му, сравнен с този на Уестбрук.  Той мотивира избора си с по-добрите резултати на Рокетс от тези на Оклахома Сити Тъндър. Хюстън категорично е третия най-добър отбор в Западната конференция, докато Оклахома Сити са шести – със загуба по-малко от Мемфис Гризлис.

Уестбрук, който по време на финалите на Запад м.г. (срещу Уориърс) се присмя на качествата в защита на Къри, бе попитан за мнение по спора кой най-много заслужава да е MVP по време на гостуването на Торонто Раптърс снощи:

Не. Не ми пука, няма значение какво е казал! Кой е той?

И макар Уестбрук да демонстрира непукизъм в най-чиста форма, съотборниците му Стивън Адамс и Енес Кантер (известни вече като #MoustacheBrothers) агитират сериозно за „лидера, героя, модната икона, краля на прерията“:

Advertisements

One thought on “Уестбрук за Къри: Кой е той? (видео)

  1. категорично Ръсел е най-полезният 34 х трипъл дабъл + 50 х дабъл дабъл…………….. БЕЗАПЕЛАЦИОННО !!!!!

    Like

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s