Какъв всъщност е планът „Сандърс“?


Лари Сандърс бе тръгнал по пътя на изгряваща звезда, когато играеше в NBA, но това бе отдавна – преди повече от две години. Сега безспорно талантливият център получава шанс да съживи кариерата, от която сам се отказа, при това по изцяло небаскетболни причини. Всеки в даден момент от житието си е имал досег с депресия, дори и да не го е осъзнавал, така че в никакъв случай не можем да съдим Сандърс. Бившият център на Милуоки подписа с Кливланд, но какъв всъщност е планът на Кавалиърс за най-новото попълнение в шампионския състав на Тайрон Лу? Със сигурност фиаското с Андрю Богът кара всички в Охайо да имат едно наум, особено с баскетболист, който не е играл дълго време.

Явно това е взето предвид при този ход и по първоначална информация, 28-годишният нов играч на Кавс за момента само ще тренира с ЛеБрон Джеймс, Кайри Ървинг и другите си нови съиграчи, но до края на редовния сезон ще играе в Лигата за развитие. Дъщерният тим на Кливланд е Кантън Чардж и именно там Сандърс ще натрупа игрови ритъм.
Целта на това упражнение ще бъде той да е максимално добре подготвен за плейофите, защото няма как да се лъжем – привличането му бе именно за да засили конкуренцията и вариантите в ротацията за дългите елиминации. 

Така че поне на първо време ще трявба да почакаме, за да видим новият играч на Кливланд отново на терена в NBA.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s