Не е важно на мен да ми е добре, важно е…

Screen Shot 2017-03-09 at 4.14.56 PM

Марк Кюбън рядко крие чувствата си, а далеч по-често се стреми те да станат публично достояние и всички да разберат какво точно се случва в главата му. Хубаво е да си сред любимците му и ви даваме пресен пример за най-новото попълнение в списъка – Сет Къри, но ако се наложи да си в другата крайност… Тогава става лошо. Далас Маверикс изхвърлиха Лос Анджелис Лейкърс в полуфиналите на Запад в шампионския си сезон 2010/2011, а ако трябва да бъдем по-коректни и да използваме терминологията на американските си колеги, те ги изметоха с 4-0, а по-късно празнуваха с трофея “Лари О’Брайън”.

Кюбън не пропусна да огрее и по най-коментираната и актуална тема за Лейкърс – промените в ръководството на клуба. Властта вече е в ръцете на иконата Меджик Джонсън и доскорошния агент на Коби Брайънт Роб Пелинка, а в последните часове от Тексас долетя послание, в което личеше типичния стил на собственика на Мавс.

“Надявам се да се провалят жестоко. Мизерно. Ужасяващо. Надявам се Меджик Джонсън и Роб Пелинка да останат в историята като най-лошата комбинация на генерален мениджър и президент в историята на комбинациите на генерален мениджър и президент. Но в същото време се надявам да имат прекрасни животи”, гласи само част от тирадата на Кюбън, предадена от медиите в Калифорния.

“Колкото по-зле там, толкова по-добре за мен. Колкото повече проблеми за останалите 29 отбора, толкова по-щастлив бих се чувствал аз”, твърдо стои зад думите си Кюбън.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s