Филип Виденов заслужава повече

 

16797658_943647772438176_504131000675567869_o

Три изречения. Точно толкова отделиха от ръководството и пресслужбата на Лукойл Академик, за да обявят раздялата си с Филип Виденов. Ако не сте ги видели – заповядайте: „Лукойл Академик се разделя с Филип Виденов. Договорът на капитана на шампионите е разтрогнат по взаимно съгласие. Ръководството на „студентите“ му благодари за положените усилия в името на Лукойл Академик като му пожелава късмет и успешен завършек на остатъка от сезона”.

Ние, от picknroll.bg, не можем да проумеем, как е възможно, играч от ранга на Филип Виденов, да бъде изпратен по подобен начин от който и да е български клуб?! Колко други такива звезди има в нашия баскетбол, че се отнасяме по подобен начин с тях? Звезди с реално осмисляне на това определение, защото да си играл за клубове като Реал Мадрид и Цървена звезда, е привилегия, отдала се на… Май на нито един друг.

Дали Филип Виденов има вина за раздялата с него или не, това е тема на друг коментар. Той може и да е най-лошият характер в тима, да е бил причината за провалите му през този сезон, да е… Всъщност, едва ли много хора вярват в тези твърдения. Но дори да е така – от уважение поне му отделете малко повече внимание на собствения си сайт. Защото, ако не друго, то вие, ръководството на Лукойл Академик, сте избрали той да ви е капитан. Не ние, от медиите. И като такъв, уважете собственото си решение отпреди година и половина. В противен случай обиждате самите себе си, а не Филип Виденов.

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s