Тодор Стойков: Всичко ще е ясно в четвъртък

 

_49T1020.jpg

Спортният директор на Лукойл Академик Тодор Стойков отказа да разкрива подробности около ситуацията в клуба. На този етап е ясно, че Тони Дечев е подал оставка, но не е сигурно дали тя ще бъде приета, или не. Легендата на шампионите призна, че яснота относно бъдещето на наставника, както и това на част от играчите, ще има в четвъртък.

„Всичко ще е ясно в четвъртък. Прочетох различни неща, но нямам какво да кажа повече към момента. Потърпете още малко и ще разберете. Както за бъдещето на треньора, така и за това на играчите”, лаконичен бе варненецът.

Според информация на picknroll.bg глобите на играчите действително са по 50 процента от месечното им възнаграждение за февруари. Освен това се очаква поне един от баскетболистите да бъде освободен. Фаворит е новопривлеченият Мелсан Басейби, който е тотално разочарование, най-малко като визия. Няма да е изненада, ако бъде отпратен и гардът Антъни Бийн, който също не блести с нищо особено. Въпросът е, дали ще има време ръководството на Лукойл Академик да намери нови попълнения, предвид, че трансферният прозорец затваря в събота.

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s