В Швейцария не всичко е като по часовник

7mdm3238

Точен като швейцарски часовник. До болка познат израз, който обаче невинаги се оказва верен. Можете да попитате Веселин Веселинов, който започна сезона в страната на шоколадите и банките и се превърна в основна част от Люцерн, но изненадващо напусна отбора, въпреки че  бе един от лидерите му. Опитното крило се завърна в родната София и подсили Левски 2014, а сега разкри защо всъщност се е наложило да си тръгне от Швейцария.

„Цялата история беше небрежното отношение на мениджърите, поради което аз трябваше да се върна, иначе щях да бъда там нелегално. Предпочетох да се прибера, за да нямам бъдещи проблеми с въпросната страна. С мен си тръгва и американският ни център и предполагма, че ще търсят двама нови играчи. В Швейцария потокът на играчи е доста голям и всички отбори, с изключение на тези с най-голям бюджет, които са първи и втори в класирането, всички сменят баскетболисти през сезона“, разкри Веселинов при гостуването си в „Арена Баскет“ в ефира на БНТ, след като стана ясно, че бившите му работодатели не са сметнали за нужно да го снабдят с необходимата навсякъде работна виза.

„Иска ми се да остана в Левски до края на сезона и да помогна с каквото мога. Има една петица с играчи, които са с определен опит и още една, която е с доста млади състезатели. Ще дам всичко от себе си, както съм правил за всеки един отбор, в който съм играл“, добави още бившият играч на Лукойл Академик, Рилски спортист и румънския Тимишоара.

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s