Българският Брус Лий подстригва NBA звезди в Китай

15878496_10210021248201244_1793256630_o

Ако през годините сте попадали на някое от култовите pool партита на басейн “Леда”, тогава със сигурност сте наясно кой е (DJ) Bugs. В случай, че не сте – сега ще разберете. Даниел Цачев, известен сред приятели и познати като просто Bugs е един от най-добрите артисти, които може да срещнете. Казваме артист, защото той не е просто бръснар или фризьор, а истински творец, който прави шедьоври на главите на клиентите си.

Даниел е известен с пословичната си любов към хубавата рап и R&B музика, баскетболната игра, кецовете Jordan и силното влечение към Изтока, което го отведе в далечен Китай, където работи от известно време насам и преследва по-добра реализация.

Българският майстор имаше удоволствието да придаде нова визия на две повече от добре познати на баскетболните фенове по цял свят имена – Джош Смит и Хамед Хадади. Първият има 891 мача в NBA и съвсем скоро очаква да се завърне там, където му е мястото, докато иранската върлина е изиграл “скромните” 151 мача в топ нивото на световния баскет.

15857711_10210021247841235_1471866647_o1

Сега дуото е основна движеща сила на елитния китайски Съчуан Блу Уейлс. Смит подписа с тима през ноември за три месеца и сумата от $1.5 милиона, а при визитата си на стола на българския маестро е заявил, че след десетина дни се връща в Щатите, за да направи нов скок в Лигата.

“Джош Смит дойде днес за пръв път и остана много доволен. Нямам идея защо не е в NBA, но ми каза, че съвсем скоро се връща там. Изкефи се супер много на работата ми и това ме направи изключително щастлив. Хората от Щатите ме намират навсякъде и остават доволни”, каза специално за читателите на picknroll.bg българинът.

“Въобще не съм очаквал. Но тук всички чужденци ме научиха и идват при мен, готино е, лудница е. С Джош дойде и Хамед Хадади, който също е изкарал доста сериозен период в NBA”, каза още щастливият Даниел, когото Смит определи като “Българският Брус Лий”.

“Хей, човече, благодарности за българският Брус Лий. Той е истински майстор с бръснача и машинката. Върна ме към живота. Самочувствието ми ще излети през покрива”, каза Смит.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s