Любимият син на Кинстън

Brandon Ingram

Лос Анджелис Лейкърс загубиха със 113:117 като гост на Шарлът, но въпреки поражението от Хорнетс избраният под №2 в тазгодишния Драфт на NBA Брандън Инграм можеше да намери повод да се усмихне. 19-годишният клонинг на Кевин Дюрант за първи път се завърна в родния си щат Северна Каролина като професионалист.

Хърбавият младок все още търси своето място под слънцето при най-добрите и се нагажда към играта на следващото ниво. По време на гастрола на Лейкърс в Северна Каролина той намери време да изгледа мач на колежанския Дюк, чийто най-добър играч бе по време на единствения си сезон в NCAA.

Най-голямата изненада за 206-сантиметровият талант несъмнено бе присъствието на половината му роден град на трибуните в Шарлът…. Е, нека не прекаляваме, все пак Кинстън е с население от 21 хиляди души, но 450 от тях се наеха да пътуват 4 часа в едната посока, за да видят любимото си момче в цветовете на един от двата най-големи отбора в Лигата.

Screen Shot 2016-12-21 at 4.44.59 PM.png

Хлапето от малкото градче обърна внимание на всеки един от съгражданите си, раздавайки прегръдки, автографи и без да откаже снимка на никого. Когато обаче един възрастен мъж му помаха от последния ред на секцията, в която бе настанена агитката от Кинстън, широка усмивка озари лицето на Брандън.

“Мисля, че той не е пропуснал нито един мой ма в гимназията. А днес имаше рожден ден. Нямаше как да не му благодаря. Бях убеден, че ще дойде и ще ме подкрепи”, каза младото крило на Лейкърс.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s