Глобяват в Рилски „по домова книга”

14517416_1143181829082610_1338409565815852660_n

Безпрецедентните 4 поредни загуби в НБЛ за Рилски спортист ще донесат глоба за всеки един играч на тима.

Ръководството на клуба и треньора Людмил Хаджисотиров – Удо са стигнали до съгласие да санкционират с различни суми баскетболистите, като президентът Петър Георгиев ще очаква до петък доклад от наставника, който да определи размера на наказанията. Глобите ще влязат в сила веднага и играчите на Рилски спортист ще получат намалени заплатите си преди Коледа. След Нова година пък със сигурност ще има и поне още един освободен, като фаворит е сърбина Душан Цветкович, а на негово и на мястото на Джеръл Симънс ще бъдат привлечени други чужденци.

„До този момент абсолютно всичко на играчите е изплатено. До стотинка. За Коледа обаче ще има промяна. На 25-то число по договор трябва да им преведем парите. След като видя доклада на треньорите, по моя преценка ще наложа санкции, защото това не може да продължава вечно. Ще има и промени, но до края на тази година няма как да стане, защото нямаме време. Освен това, важно е да знаем и какво ще вземем”, коментира ситуацията Георгиев.

Президентът на Рилски спортист беше категоричен, че мачът с Черно море Тича във Варна в четвъртък трябва да сложи край на серията загуби.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s