Електроенергия изправя Левски 2014 на крака

screen-shot-2016-12-16-at-11-58-07-am

Левски 2014 ще се стабилизира благодарение на електричество. Това стана ясно днес, след като президентът на единствения столичен отбор в НБЛ и ръководител на първенството ни Константин Папазов представи новия спонсор на “сините” – Енекод. Компанията е дружество, което разполага с лиценз за търговия с електрическа енергия и се надява на дългосрочно партньорство с отбора, играещ в зала “Универсиада”.

Представителят на Енекод Георги Николов заяви, че този спонсорски договор се подписва с перспектива за развитие и добави, че от компанията сами са подели инициативата да подпомогнат закъсалия клуб и те са потърсили контакт с Папазов.

“Левски е отбор с традиции, сериозна школа и голяма публика. Искаме да помогнем за финансовото оцеляване на клуба”, бе краткият коментар на Николов. Членът на УС на електрическата компания изрази мнение, че няма как да бъде допуснато отбор с такива традиции да бъде заличен.

Президентът Папазов за пореден път не спести думите си и твърдо заяви, че след намесата на новия спонсор бъдещето на Левски 2014 е напълно осигурено от финансова гледна точка до края на настоящия сезон и в следващите месеци ще бъде изработена дългосрочна стратегия за развитие.

“Бяхме на ръба на изчезването. Надявам се, че мъките са приключили. Трябва да бъдем търпеливи. Няма да взимаме нови играчи. Тези, които ни остават верни сега заслужават доверие”, не скри емоцията си Тити.

Левски 2014 приема Спартак (Плевен) в 18.00 часа днес в първи мач от десетия кръг в НБЛ

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s