Спонсор осигурява бъдещето на Левски 2014

_r1w8147

Бъдещето на Левски 2014 изглежда ще бъде далеч по-спокойно. Ръководството на клуба е постигнало договорка за спонсорски договор. Подробности около него ще бъдат обявени в петък. Президентът на тима Константин Папазов ще даде пресконференция в пресклуб „България“ от 11:00 часа, на която ще разкрие името на компанията, която ще осигури по-спокойни дни за него и играчите.

Пред PickNroll.bg Папазов сподели, че с новия спонсор ще бъде изпълнена приоритетната задача, а именно – осигуряване на финанси за настоящите баскетболисти в клуба. Има възможност „сините“ да привлекат и едно или две имена, но със сигурност става въпрос за български играчи. „Трябва да вървим стъпка по стъпка и да не изпреварваме събитията. На първо време най-важното е да оцелеем. С новия ни партньор това ще бъде възможно. След това ще видим“, каза шефът на Левски 2014.

Сред потенциалните баскетболисти, които могат да се върнат при столичани е Веселин Веселинов. Крилото в момента е в Люцерн, но треньорът на „сините“ Мануел Марков каза пред БНТ, че си го пожелава като подарък за Коледа.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s