Отново зад решетките! Стив Франсис се предаде на властите

1653159_1280x720

Когато поемеш по грешния път, връщането обратно става все по-трудно с течение на времето. Ако имате съмнение за това – погледнете как се развива живота на някогашната звезда в NBA – Стив Франсис. Избран за Новобранец на годината през сезон 1999-2000, трикратен участник в Мача на звездите, Франсис продължава да разочарова с житейските си избори.

След серия от криминални инциденти и арести Стив отново е зад решетките. Грабеж, шофиране след употреба на субстанции, съпротива при арест… Всичко това вече е записано в досието на някогашната звезда на Хюстън Рокетс. Рано сутринта в понеделник Франсис се предаде на властите след като беше търсен за показания по случай с кражба на автомобил. Освен колата, Стив е присвоил и веюи на стойност над $7,000.

addict

Според информацията, събрана до момента по случая, Франсис е пред обвинение трета степен, което може да му донесе ефективна присъда до 5 години зад решетките.  Съдът му определи скромна гаранция, докато започне делото – $1,500. Припомняме Ви, че Франсис изкара 9 сезона в NBA, в които спечели повече от $103 милиона. След края на професионалната си кариера, обаче, Стив влиза в медийното внимание единствено заради зависимостта си към наркотиците и други криминални прояви.

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s