I love the 80’s: Cleveland edition

Със 17 победи и 5 загуби от началото на сезона Кливланд очаквано води в класирането на Източната конференция. ЛеБрон прдължава да изглежда като съвършения лидер на игрището, Кайри Ървинг и Кевин Лав причиняват кошмари на съперниковата защита, изобщо всичко изглежда розово в Охайо. А най-хубавото за феновете на отбора е, че отборът се забавлява докато печели.

dm_161211_nba_lebron_leads_the_way

Последния от серията 4 успешни мача за Кавс бе у дома срещу Шарлът(116:105), а хората в Quicken Loans Arena получиха нова доза шоу. Този път при представянето на тима. В специално видео звездите на Кливланд изненадаха всички като пресъздадоха атмосфера от 80-те години. Обичайното представяне на играчите на фона на песента на DMX – “X Gon’ Give It To Ya” беше прекъснато и довършено от веселяшки клип със звездите от отбора облечени в стила на модата от 80-те.

trio

Шампионите правят класически lip-sync на песента на Рик Астли „Never Gonna Give You Up, a смехът и настороението в залата удари тавана. Стартовата петица на Кливланд дори имаше специални за повода прякори:  Кайри “Gnarly” Irving,  Джей Ар „Bodacious” Смит, ЛеБрон „LeBombdigity” Джеймс, Кевин „Legit” Лав и Тристан „Tubular” Томпсън.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s