Мъж на честта

ap_16337835211468_xstp6fca_s908zsqa

ЛеБрон Джеймс бе на седмото небе през лятото, когато изпълни мисията, с която влезе в NBA – да донесе шампионска титла на Кливланд Кавалиърс. Феновете на бейзболния Чикаго Къбс трябваше да чакат 108 години, за да видят как любимците им печелят Световните серии на MLB срещу дргу отбор от Охайо и по-точно бейзболния Кливланд Индианс. Когато ЛеБрон вдигна трофея “Лари О’Брайън” над главата си той го направи с чест и сякаш цяла планина се стовари от плещите му.

Няколко месеца по-късно най-добрият играч в света показа, че всеки мъж на честта трябва да може да губи с достойнство. ЛеБрон бе потърпевш от облог между него и Дуейн Уейд за крайния изход от битките между Къбс и Индианс, в който Уейд, като представител на Чикаго логично бе заложил на отбора от родния си град. Какъв бе залогът? Загубилият трябваше да се появи публично с екип на противниковия отбор.

Е, преди малко повече от месец Чикаго спечели, а при първото гостуване на Кливланд в Илинойс Джеймс направи точно това, което се очакваше от него и постъпи като истински мъж на честта и достойнството.

Краля изглеждаше повече от добре в цветовете на Къбс на влизане в “Юнайтед Сентър”, а освен със задължителните бейзболни риза и панталони бе пременен и с шапка с цветовете и логото на съперниковия тим.

“Не изглежда ли добре? Вижте го само, изглежда великолепно”, перчеше се Уейд, който не свали нито за секунда широката усмивка от лицето си, а повече от 50 фотографи и оператори проследиха всяка стъпка на ЛеБрон – от влизането му в залата, до потъването му в съблекалнята на гостите.

Уейд не пропусна да сподели случката с последователите си в Snapchat и специално накара Джеймс да позира.

Отзвук от света на бейзбола не липсваше – един от шампионите с Къбс, Крис Брайънт, написа в Twitter, че звездата изглежда много добре в униформа на Чикаго. От другия лагер обаче не бяха никак доволни – “По-лошо е отколкото си представяхме, ЛеБрон. Съжаляваме…”, написаха Индианс в своя профил.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s