Хип-хоп легенда мечтае да е треньор в NBA

245px-master_p_the_artistВръзката между хип-хопа и баскетбола е пословична, като не рядко звезди от едната сфера атакуват другата с огромно самочувствие. Резултатите обаче доста често предизвикват по-скоро усмивки на умиление от феновете, отколкото възторг – например албумите на Шак, или участието на дребничкия музиканти в звездния уикенд на NBA.

Не такъв е случая с легендата Master P, който спокойно може да претендира, че е най-добрият баскетболист сред рапърите. В подкрепа на това си твърдение роденият като Пърси Милър 46-годишен американец има зад гърба си два договора с отбори от NBA. През 1998 г. подписва с Шарлът Хорнетс, но е освободен малко преди началото на редовния сезон. На следващата година историята се повтаря, само че този път Торонто Раптърс се отказват от услугите му в последния момент.

ap_393681335294-1_tdow3e

Годините минават, Master P качва някой и друг килограм, но мечтата му да е част от NBA си остава все така жива. Сега обаче рапърът се чувства готов да премине на следващото ниво и иска да стане треньор на някой от 30-те отбора в лигата.

gettyimages-497568-1_nso3i5

„Управлявам детска лига от 15 години. Брендън Дженингс, Демар Дерозън, Ланс Стивънс, тези момчета вече са професионалисти, а минаха през моята програма P. Miller Ballers. Обичам да съм треньор. Следващата ми цел е да поема отбор от NBA. Искам да стана първият хип-хоп изпълнител, станал треньор в NBA. С всичкия опит и знанията, които съм натрупал”, каза Master P пред TMZ.com.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s