Спринт през Ню Йорк към дебют за Никс

cxv0sykuqaaanoy

Маршал Плъмлий загря по запомнящ се начин за дебюта си с екипа на Никс в NBA – със спринт из улиците на Ню Йорк.

213-сантиметровият център, брат на Мейсън Плъмлий (Портланд) и Майлс Плъмлий (Милуоки) получи неочакван шанс да дебютира за Никс благодарение на вирус, който повали Джоаким Ноа в навечерието на мача в „Медисън Скуеър Гардън” срещу Атланта, който домакините спечелиха със 104:94 миналия уикенд. Докато поспива сладко-сладко след вече навън с брат си Мейсън и педи мач с екипа на Уестчестър Каунти в D-лигата, около 10:00 часа Маршал получава събуждане по телефона, което не е поръчвал.

Спях. Планирах да поспя до по-късно. Представете си какво е да ви събудят и да ви кажат: Хей, трябваш ни, за да пазиш Дуайт Хауърд”.

24-годишният младок, готов да сграбчи и най-малкия си шанс за изява за Никс, изскача от леглото и скача в първото такси, което попада пред погледа му за разстоянието от 9 преки, които делят дома му от залата. И съвсем скоро осъзнава, че може би смяна на 1-2 вида градски транспорт до „Медисън Скуеър Гардън” би било по-добра идея. „Платих на шофьора да мине на червено, дадох му $60”, продължи разказа си след мача срещу Атланта младият баскетболист. Но и нарушаването на закона не помогнало за избягването на прословутия нюйоркски трафик и 213-сантиметровият Маршал предприел пореден отчаян ход – платил сметката си, изскочил от таксито и хукнал из улиците към залата.

Спирнтирах с всичка сила. Телефонът ми направо щеше да експлоадира. „Наблизо ли си? Наблизо ли си?”. Хората май не осъзнават, че тези съобщения всъщност те забавят, и затова не им обръщах внимание. Но стигнах навреме. Попитаха ме дали имам нужда да загрея, но казах, че вече съм загрял, защото тичах до тук”. Усилията, положени от Маршал Плъмлий да стигне навреме до „Медисън Скуеръ Гардън” пък му донесоха 5:26 мин. игра срещу Атланта, за които записа една борба в защита и една грешка. Не е мечтаният дебют, но пък поне стигна навреме за него.

Advertisements

One thought on “Спринт през Ню Йорк към дебют за Никс

  1. Pingback: САЩ без NBA… не точно | picknroll.bg

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s