Kои са най-добрите манекени? Преценете сами

1478826795875-111016-flotus-cavs-hd-935193-6-576x324

Мине – не мине и спортното общество в САЩ си намира забавно предизвикателство, което се превръща в общонационална мания. Понякога благотворително като  Ice bucket challenge, друг път изцяло за забавление като running man challenge.

В последните седмици модата е нова. И завладя цялата лига. „Мannequin challenge”, което в директен превод значи „Предизвикателство на манекените” всъщност представлява видео, в което героите за „замръзнали” в една поза, докато някой ги снима. Ще си чудите какъв е смисълът и най-вероятно няма да намерите друг отговор освен чистата форма на забавление. Но фактът е, че подобни видеа започнаха да превземат интернет някъде около Хелоуин. Ученици, студенти, приятели в големи групи и спортни звезди. Правилата са простички: на музикалния фон на песента на Rae Sremmurd– “Black Beatles, групата приятели трябва да останат неподвижни, също като пластмасови манекени, докато някой ги заснеме във видео.

И предизвикателствата заваляха. Баскетболистите на Сакраменто Кингс решиха да заснемат своя вариант из улиците на калифорнийската столица. И за разлика от резултатите им в последните сезони, тук имаха успех.

Във Финикс отговориха на предизвикателството и дори вдигнаха летвата още по-високо. В забавното видео се влкючиха абсолютно всички фенове в залата. При това по време на мач.

В Голдън Стейт все още се сдържат, но за сметка на това мажоретките на Уориърс се постараха да отсрамят организацията.

Шампионите от Кливланд показаха шампионски подход и в тази мания. Кавс използваха скорошното си посещение в Белия дом, където бяха поздравени от президента Обама, за да направят, може би, най-впечатляващата продукция. А в нея се включи дори първата дама. ЛеБрон, Кайри, Джей Ар Смит и Мишел Обама. Е, Кавс май превъртяха тази игра.

Екипът на най-гледаното и награждавано баскетболно предаване отвъд океана – TNT Overtime напомни на всички и за абсурдността на всяка мания, която излезе от контрол. С пословичното си чувство за хумор екипа, съставен от великите Чарлз Баркли, Шакил О’ Нийл, Кени Смит и Ърни Джонсън, използва истински пластмасови манекени и иронично погледна на последата NBA мания.

И тъй като става въпрос за предизвикателство… Екипът на picknroll.bg хвърля ръкавицата към всички български баскетболисти и отбори. Чакаме с интерес да видим кои от тях ще бъдат най-смели и изобретателни.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s