Победата на Тръмп помага на Торонто

RAPTORS MASAI UJIRI

Темата за президентските избори в САЩ и спечелването им от Доналд Тръмп ще бъде актуална още дълго време и в това няма какъвто и да е елемент на изненада. Дискусията не спира и в NBA, където повечето играчи изразиха гласно разочарованието си от развитието на битката за Белия дом, но имаше и такива, които видимо бяха щастливи от случилото се. Но има един човек, добре познат на цялата Лига, който е най-доволен от избора на американците… И той се казва Масай Ужири!

Генералният мениджър и президент по баскетболните операции на единствения канадски отбор в Асоциацията използва случая, за да покаже задоволството си и да изрази благодарност към следващия президент на Щатите.

„Искам да благодаря на Доналд Тръмп за това, че превърна Торонто в още по-невероятна дестинация. Тази държава, Канада, има едно задължение и то е да продължава да показва на целия свят колко миролюбива и приятелски настроена страна е“, взе отношение спрямо ситуацията Ужири, под чието ръководство Раптърс не спират да се развиват в правилната посока.

45-годишният нигериец е единственият чужденец в историята на NBA, печелил наградата за „Ръководител на годината“ – това се случи през сезон 2012/2013, когато той все още бе мениджър на Денвър Нъгетс.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s