Извън човешките представи! Новата забивка на Килганън „Upside down”(ВИДЕО)

maxresdefault-1

Помните ли момчето, което забиваше по дънки на последния Мач на Звездите и остави професионалистите от NBA с невярващи погледи? 23 годишният канадец Джордан Килганън отново изуми целия свят. Новата му забивка е нещо, което ТРЯБВА ДА ВИДИТЕ:

Джордан е професионален забивач, а шокиращият му отскок и акробатични изпълнения му носят победата в десетки конкурси за забивки. Любпитното е, че Килганън е висок едва 185см. За първи път успява да забие в коша, когато е на 16. Пътят към световната му слава тръгва от поредица клипове в youtube. В последните месеци канадецът участваше в програми на TNT и ESPN, докато легендарното списание Rolling Stone посвети материал на Килганън в боря си от февруари.

Това беше и месецът, през който популярността му скочи няколко пъти благодарение на участието му в Мача на Звездите. Една от запазените му забивки ви припомняме във видеото долу.

Да, да! Знаем, че ви се гледа още. Затова, докато чакаме Джордан Килганън да измисли следващата забивка, която да ни остави с паднала челюст и невярващ поглед, може спокойно да си припомним най-доброто от него дотук:

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s