„Агент 0” остана на 0

1021-gilbert-arenas-tmz-3Оставането без пари на спортни звезди-милионери малко след края на кариерата им не е нищо ново в САЩ. Списъкът с имена, стигнали светкавично от върха до дъното, е по-дълъг отколкото човек може да предположи, а най-новото в него е това на Гилбърт Аринас.

Гардът профука прословутите $111 млн., които получи от бившия си тим Вашингтон по 6-годишен договор и сега твърди, че е толкова беден, че не може да си позволи децата му да учат в частно училище. Фантастичният контракт беше подписан през 2008 г., но последният чек от него Аринас ще получи след дни, на 31 октомври тази година, сочат документи от американския съд, до които се добраха от TMZ.

Сега „Агент 0” твърди, че ще получава единствено $169 895 на година от инвестиция, която е направил преди време, а тази сума е крайно недостатъчна за начина на живот, който е свикнал да води. И първото нещо, от което бившият баскетболист е решил да се откаже, е посещаването на частно училище от децата му, струващо $91 600 на година. „Предполагам, че на децата ще им се наложи да се прехвърлят в обикновено училище през 2017 г.”, заяви Аринас.

По време на 11-годишната си кариера в НБА, бившият гард е изкарал над $160 млн., в които не се включват десетките милиони от рекламни договори.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s